The Universe works in mysterious ways


The Universe works in mysterious ways

Jeehtje wat een week, En wat een cadeaus heb ik mogen ontvangen. Een week bomvol synchroniciteit. Vaak vallen dingen later allemaal op zijn plek en dit is zo’n week. Dit alles dankzij “Emerald Lady”.Een schilderij wat ik een jaar geleden heb gemaakt en wat toen razendsnel vanuit het niets op het doek verscheen. In twee dagen stond ze er! Deze elf sprak dan ook over manifestatiekracht en leven in het “nu” Ze liet me zien dat het schilderij er al was en dat de “tijd” tussen gedachten en manifestatie steeds kleiner wordt. Wat nog wel eens lastig is in een 3D dichtheid. Ze sprak over synchroniciteit en hoe magisch het universum werkt en hoe het je de weg leidt op je zielspad.

Emerald Lady’s energie werkt op twee manieren, of je ziet haar niet, of ze gaat dwars door je heen en sommige mensen worden daar enorm in aangetrokken. Nadat ze een paar maanden stil was, liet ze deze week behoorlijk van zich horen. Door middel van de synchroniciteit liet ze in een paar dagen zien hoe alles al aanwezig is en dat er een Divine timing is.

Dat het erom gaat dat je je wens uitspreekt, die in je volste wezen voelt en vervolgens niets verwacht.En dan, juist als je het niet verwacht is het daar, voor je neus, op een manier die je nooit had kunnen bedenken. Ze heeft hier duidelijk een rol in gespeeld, ze heeft aardse connecties en verbindingen hersteld. Ze is het puzzelstukje geweest wat ineens de hele puzzel compleet maakt, welke weer onderdeel is van een grotere puzzel.

Emerald Lady

Now is the time
To feel the solid ground
and stand with pride
in your own power

the power that was always there
Step into that space within

this is the time
you are your own master
do what you are supposed to do
and follow your chosen path

All is meant to be
this is the only way to the light
the way to fulfill your soul’s purpose

Look at your Power
Feel its strength and energy
It’s alive and ready
So take your life in your own hands

And do it now

Your Higher sElves

 

Recommend
Deel
Tagged in