Recommend
  • Facebook
Share
Tagged in
Omschrijving

Ons ware gezicht

2015

Aquarel op papier

30-40 cm

Dit is een tijd waarin we alle kanten krijgen te zien van de situatie, niets kan verborgen blijven en overal zal het ware gezicht opduiken. Om ons heen zullen verschillende kanten van een verhaal naar boven komen. De waarheid zal aan het licht komen. Maar wat is die waarheid? Zijn er niet meerdere kanten en gezichten aan een verhaal, meerdere gezichten in ons wezen. Waarom is die waarheid dan zo belangrijk, aangezien het als waarheid ook vele gezichten kent. De situatie gaat ons ook helpen om alles vanuit meerdere gezichtspunten te bekijken en daardoor onze eigen conclusie te trekken en te beseffen dat alles een is. Ook alle gezichten in onszelf zullen naar boven komen. Gezichten die we al die tijd graag verborgen hielden kunnen niet meer op de achtergrond blijven, gewoonweg omdat het gezien en getransformeerd willen worden. Voor heling is het belangrijk dat we met liefde naar al onze kanten kijken en naar al de waarheden om ons heen. Dit maakt namelijk duidelijk wie we zijn in de kern en geeft ons de gelegenheid te transformeren naar onze ware zuivere potentie.

Laat de weerstand los en vertrouw erop dat de gezichten zich alleen laten zien als de tijd er rijp voor is en je er klaar voor bent het recht in de ogen te kijken.

Want heling en vergeving is belangrijk om ons zielsplan te voltooien.

Kijk met liefde naar onze meerdere gezichten en die van de ander, want die ander ben jezelf en dat is wat ons heel en één maakt.

(C) Karen Scheffers