KUNST

Mijn schilderijen ontstaan door de synchroniciteit die zich ontvouwt tijdens het schilderen en de reis naar binnen die mij laat zien, wie en wat er op het doek wil verschijnen. Alleen vanuit die stroming kan ik mijn penseel het werk laten doen.

INSPIRATIE

Er gaan weinig dagen voorbij dat ik geen penseel in mijn handen heb.
Als ik schilder sta ik dicht bij mijn hart en in verbinding met mijn innerlijke bron. Vanuit die plek maak ik contact met de wezens in en om mij heen, die mij ieder op hun eigen manier, kennis laat maken met hun wereld. Ik voel daarbij hun frequentie, die voor ieder wezen heel specifiek is. Die frequentie zet ik om in een gezicht, kleur en symbolen. Daarin laat ik mij volledig leiden door de energie van degene die geschilderd wil worden en de synchroniciteit die daardoor op mijn pad komt.
Ik heb een sterke verbinding met de Elfen en zie hen ook als mijn grootste begeleiders in dit leven. Zij zijn voor mij een grote inspiratie bron, als ik hen mag schilderen voel en weet ik dat ik “thuis” ben.
In deze tijd is het heel belangrijk dat we ons mogen herinneren wie we in essentie zijn en wie de wezens om ons heen zijn, die de diepste lagen in ons reflecteren en voor ons klaar staan om ons te leiden op ons aardse pad.

 

ZIELSPORTRET

Door mezelf af te stemmen op jouw energie maak ik jouw unieke zielsportret. Samen met de informatie die daarbij komt gaan we kijken naar hoe je op dit moment in het leven staat, welke volgende stappen je kunt nemen en wat je eventueel weerhoudt om verder te groeien.
Ik maak de tekening op afstand en je krijgt een filmopname van het tekenproces en al de informatie die daarbij hoort. De tekening heeft een vierkant formaat van 20-20 cm met daarop een cirkel waarbinnen ik alles vormgeef.
De ene keer ontstaan er gezichten van spirituele begeleiders, parallelle zelven of krachtdieren, de andere keer zijn dit meer symbolische vormen.Het hangt helemaal af van jouw energie en de boodschap die overgebracht mag worden.
Een beeld kan helend werken en veel informatie in zich dragen.
Het raakt delen van je ziel die heling nodig hebben of je bewust maken van verborgen krachten, talenten en kwaliteiten die je hebt en mag gaan benutten.
Daarnaast ben jij diegene die het beeld interpreteert en kan jij er uithalen wat voor jou van toepassing is.

Zielsportret bestellen

KRACHTDIERPORTRET

Op afstand verbindt ik me met jouw energie en het krachtdier wat zich aan mij laat zien. In een korte gesproken opname zal ik vertellen wat de informatie is die ik van jou en het dier krijg en hoe je met je krachtdier kan gaan werken.

We hebben allemaal meerder krachtdieren die in ons leven voorbij komen. Van deze dieren zijn er een aantal die dichter bij jou staan en waar je intensiever mee werkt. Er zijn ook dieren die verbonden zijn met een bepaalde situatie in je leven of die juist nu belangrijk zijn omdat ze informatie voor je hebben.Alle dieren zijn even belangrijk en hebben een specifieke boodschap voor jou. Onderschat nooit de kwaliteiten van een mier of een kakkerlak. Het gaat erom dat ze jou kunnen helpen om opnieuw je kracht terug te vinden of je bepaalde inzichten te geven.

Krachtdierportret bestellen

DRUM BESCHILDERING

Een beschilderde drum met jouw krachtdier en geometrie, geheel afgestemd op jouw energie. Een unieke manier om jouw drum een eigen look te geven.
Ik maak ze op afstand en verbindt me met jou energie en het krachtdier wat zich aan mij laat zien. In een korte gesproken opname zal ik vertellen wat de informatie is die ik van jou en het dier krijg en hoe je met je krachtdier kan gaan werken.We hebben allemaal meerder krachtdieren die in ons leven voorbij komen. Van deze dieren zijn er een aantal die dichter bij jou staan en waar je intensiever mee werkt. Er zijn ook dieren die verbonden zijn met een bepaalde situatie in je leven of die juist nu belangrijk zijn omdat ze informatie voor je hebben.

Drum beschildering bestellen

GALERIJ