Veel wezens die ik schilder, zijn nadat ze op het doek zijn ontstaan in de energie vaak op de achtergrond aanwezig, maar er zijn ook wezens die om de zoveel tijd eens flink van zich laten horen.

Een van die schilderijen is “Fix You” en die heeft vandaag een nieuw thuis gekregen.Een schilderij dat voor mij een hele bijzondere betekenis heeft en daarom ben ik ook zo blij dat het bij een prachtige, lieve en bijzondere vrouw terecht is gekomen.

“Ik ben helemaal weg van haar, en voel heel veel bij haar en toen ik even bij haar ging mediteren begonnen mijn handen super te stromen en er gebeurde van alles maar ook werd ik heel stil van binnen. Met anderen woorden, ik ben ‘verliefd’.”Ik heb het gevoel het schilderij me heel erg kan helpen in mijn praktijk”

Dit is wat Ansje mij schreef over Fix You en ik wist meteen dat dit schilderij voor haar bestemd was.Ansje heeft een eigen praktijk voor Healing, ademhalingstechniek en Yoga.En werkt met shin-do een oude tibetaanse healingstechniek waarbij ze ook veel werkt met de pyramide als symbol en het DNA.

Vandaag heb ik Ansje voor het eerst in de studio ontmoet.Onze verhalen en het gevoel wat wij allebei hebben bij dit schilderij kwam zo overeen en vulde elkaar zo mooi aan.Ik voelde nog sterker dat de wezens op de schilderijen de nieuwe eigenaren zelf uitzoeken en dat ze er ook voor kiezen als de tijd er rijp voor is. Als er iemand is die dus “Verliefd” wordt.En wat mooi is het dan om haar verhaal te horen en de synchroniciteit en hoe dat ook enorm klopt met hoe het schilderij is ontstaan.

Hier een stukje van mijn proces, hoe het schilderij is ontstaan en waarom het voor mij zo bijzonder is:

Op 20-maart 2015 tijdens zonsverduistering,

In een periode waarbij mijn vriendin Tessa Koop en ik veel oude informatie doorkregen, kreeg ik via een meditatie een beeld van drie diehoeken in elkaar gevouwen.

Het beeld bracht me terug naar egypthe en later werd het een beeld van 6 driehoeken in elkaar gevouwen en veranderde het in een plattegrond van Atlantis. Er ontstond uiteindelijk een vorm waarin de drie davidsterren ineen gevouwen waren. Ik voelde een onwijs krachtveld ontstaan rond dit symbol en voelde ook dat het doorwerkt op ons DNA en het in balans brengen van ons mannelijke en vrouwelijke delen en het herstellen van onze cosmische zelven.Ik zag het symbool ook meteen voor me met een gezicht erin en de inspiratie voor een nieuw schilderij was daar. Tijdens het schilderen ontvouwt zich vaak hoe de energie gemanifesteerd wil worden en wat er geschilderd “moet” worden en zo ook de informatie die daarbij komt. Tijdens het proces voelde ik dat het beeld van het gezicht niet mannelijk en niet vrouwelijk werd maar androgyn, wat in de alchemie symbool staat voor oerwezen aan het begin van de schepping en de oerelementen zwavel en kwik die in het alchemistisch proces gezuiverd tevoorschijn komen en in een latere fase de steen der wijzen vormen.

In die tijd wisselde ik heel veel informatie uit met Tessa voor wat zij in haar boek Cosmic Woman omschrijft. Als wij samen kwamen ging de energie enorm stromen en werden er allerlei poorten geopend en viel alles samen, een hele mooie synchroniciteit. Ik stuurde ook vaak even een foto van het schilderij waar ik mee bezig was en dan matchte dat weer helemaal met de stukken waar zij met haar boek midden in zat. Ik had het schilderij met het symbool bijna klaar en stuurde op een ochtend even een fotootje naar Tessa en om te laten zien wat er toen gebeurde, deel ik even letterlijk onze wisseling via de app.

Karen Scheffers:” Heb channeling gedaan vorige week en heb het meteen in schilderij uitgewerkt. Ben benieuwd wat jij hierbij krijgt”

Karen Scheffers: “Het gaat over een geometrische plattegrond van Atlantis, moest hem later ook zo verwerken. Er zit een bepaalde codering in”

Tessa Koop: “Allereerst: wat prachtig!”

Karen Scheffers: “Hahaha, dank je”

Karen Scheffers: “WoW wacht ff”

Karen Scheffers: “Kijk naar wat er boven staat”

Karen Scheffers: 111-111

( de foto van het schilderij die ik over de app stuurde was nr 111 van 111 in mijn bibliotheek)

Tessa Koop: “Heel mooi.. Wat ik erbij voel is: nieuwe kosmische mens die wij aan het worden zijn. Ons kosmisch erfgoed wordt geactiveerd. Dat de grote piramide IN ons zit”

Tessa Koop: “Oh haha ik zie het!!”

Tessa Koop: “Grappig jaaaaa”

Karen Scheffers: “Ja mooi wat je voelt”

Tessa Koop: “111 Maar Wow dit is wel heel mooi zeg het loopt ZO synchroon”

Karen Scheffers: “Ja niet normaal, rillingen”

Karen Scheffers: “Wat ik bij het schilderij krijg, was tijdens channeling. Nou ja lang verhaal.”

Tessa Koop: “Ik ben benieuwd”

Karen Scheffers: “Het symboliseert het mannelijke en vrouwelijke en de oermens dus hoe de eerste mens ooit begon. En nu krijg ik erbij met jou info dat we weer naar die oermens gaan”

Karen Scheffers: “Het gezicht kreeg ik ook niet mannelijk of vrouwelijk. Het is heel androgyn”

Tessa Koop: “Oh wat mooi: we worden gefixed net als Fix You Coldplay dat nr krijg ik in dit verband”

Karen Scheffers: “Neeee”

Tessa Koop: “Ja precies”

Karen Scheffers:” Tessa je wil niet weten welk nummer er opstaat”

Tessa Koop: “Haha wat?!”

Tessa Koop: “Neeeeeeeeeeeeeeee”

Karen Scheffers:” Mijn god!!!!!!!!”

Tessa Koop: “Echt!!!!”

Karen Scheffers: “Ik wordt gek”

Tessa Koop: “Jezus”

Tessa Koop: “Poeh he”

Tessa Koop: “Ik ook”

Karen Scheffers: “Nee echt !!!!!!!!!”

Tessa Koop: “Wow wat een magie”

Tessa Koop: “Superrrrr wat een cadeau”

Tessa Koop: “Brok in mijn keel

Nee nu janken”

Tessa Koop: “Wow”

Karen Scheffers: “Ik zit te janken hier”

Tessa Koop: “Ik ook”

Tessa Koop: “Wat bijzonder”

Terwijl ik het woord “fix You” las in het bericht van Tessa, hoorde ik de stem van Chris Martin en de tekst “Fix You” synchroon uit mijn speaker komen op de zolder waar ik aan het werk was. Het was precies dat nummer van Coldplay wat ik had opstaan.Ik voelde poorten opengaan ik voelde een ongekende verankering in de energie en een diepe dankbaarheid voor deze synchroniciteit die zo direct gemanifesteerd werd.

We waren beide in tranen,   “tears stream down your face” en “lights will guide you home”

Sindsdien heet het schilderij,…..

Fix You

 Terug naar toen
naar moeder aarde
Ontsprongen uit het licht
Na een verre reis, de reis van de ziel in het lichaam.
Daar waar de zwaartekracht aan ons trekt
En waar wij ons bloed voelen stromen
Alles was 1, wij waren 1
Alles was daar en gewoon aanwezig in het nu
Een uniek wezen
Zuiver van lichaam en helder van weten
Zowel man als vrouw
De belichaming van de goddelijke mens op aarde
Los van tijd en karma om te creëren vanuit de zuiverste vorm
Met allesomvattende wijsheid en grenzeloze liefde
op weg, terug naar toen

Lieve Ansje, als het schilderij jou gaat brengen wat het mij heeft gebracht dan ga je bijzondere momenten tegemoet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommend
Share
Tagged in