OPLEIDING, CURSUSSEN EN MODULES

In de opleidingen gaan we contact maken met de wereld in ons, leren we te werken met energie, te vertrouwen op onze innerlijke stem en meer te leven vanuit ons hart

KarMa huis

Sinds 2017 heeft Karen Scheffers met collega Marielle Diemel het KarMa huis opgericht. De naam “Kar Ma”  is afgeleidt van onze voornamen. Het is een oase van rust midden op de waardepolder in Haarlem. In het KarMa huis zijn de praktijken van Karen (Reflection of soul) en Marielle gevestigd, er is een aparte ruimte voor de grotere groepen en al de kunst van Karen en de stenen van Marielle zijn daar ook te koop en te bezichtigen

Hier meer informatie over de werkzaamheden in het KarMa huis

OPLEIDING MAGISCHE MANIFESTATIE VANUIT MEESTERSCHAP

In 9 lessen verspreidt over 6 maanden tijd gaan we via verschillende thema’s de diepte in om daar onbewuste overtuigingen te onderzoeken & vervolgens te transformeren.

We werken via de magische 3-eenheid van:

Informatie, transformatie, manifestatie

Deze 3 begrippen zul je gedurende de opleiding steeds terug zien komen en belangrijker; je leert wat ze inhouden en hoe je ermee werkt.
Alle overtuigingen die je bewust of onbewust nog hebt worden naar de oppervlakte gehaald, geneutraliseerd en vervangen door intenties die jouw hoogste goed dienen in elke vorm.
We kennen allemaal de blokkades en weerstanden die ons tegen kunnen houden ons volle potentieel te leven. Angst voor de dood of juist om voluit te leven, een vertroebeld beeld over seksualiteit of het leven met een verminderde geldstroom.
Het is slechts een kleine greep uit de thema’s die we behandelen. Thema’s die je in het leven tegenkomt en die op meerdere niveaus in je systeem nog tegen je kunnen werken in plaats van vóór je.
Beperkende gedachten vormen je werkelijkheid, gedachten die bevrijdend zijn net zo goed. Tijdens de opleiding leer je via de weg van alchemie, kwantum fysica en energiewerk om binnen jouw realiteit op de reset-knop te drukken en vanuit het nulpunt opnieuw je leven vorm te geven en in te richten zoals het jouw hoogste goed dient.
Je leert de synchroniciteit van het leven kennen, hérkennen en te volgen. Dat is de weg van het Meesterschap.
Je wordt getraind in het opsporen van de beperkende overtuigingen die je gevangen houden en je leert ze in een oogwenk te transformeren naar een effectieve staat van Zijn waarin zoveel meer mogelijk is dan je voor mogelijk kan houden.
In essentie bestaan tijd en ruimte niet en krijgt iets pas vorm onder de invloed van de waarneming. Het veranderen van perspectief verandert je werkelijkheid. Om daadwerkelijk je perspectief te kunnen veranderen zul je eerst moeten weten wat jouw perspectief ís, zowel op bewust als op onbewust niveau. Vanuit dat startpunt geeft een vrije vorm van waarnemen je de toegang tot jouw eigen Meesterschap.
Aan de hand van negen levensthema’s ga je in een kleine groep van gelijkgestemden aan het werk met jezelf, je realiteiten en de wens van je ziel. We maken gebruik van diverse technieken om de twee hersenhelften samen te leren werken zodat hart en verstand het voortaan met elkaar eens zijn.

Alles wat wij als nuttig hebben ondervonden en uitgevonden komt aan bod. We werken onder meer met de maan en de zon, het mannelijke en vrouwelijke, kwantum fysica, alchemie en natuurlijk de natuurwezens, kristallen schedels, drakenenergie, de opgestegen Meesters, telepathie, de kracht van rituelen en ware magie.
Deze opleiding vraagt een zeker bewustzijnsniveau. Je moet in staat zijn tot zelfreflectie en bereid zijn om uit je comfortzone te stappen. Je gaat een half jaar lang met ons en jezelf de dieptes van je ziel in. Je moet bereid zijn om daar tijd en ruimte voor vrij te maken in je dagelijks leven. Het mooie aan Magisch Manifesteren vanuit Meesterschap is dat het zich moeiteloos verweeft met alles in je leven, het wórdt je leven.

Deze opleiding wordt gegeven door Karen Scheffers en Marielle Diemel vanuit het KarMa huis.
De opleidingskosten zijn 1244,- inclusief BTW. Betalen in termijnen is mogelijk.

Kijk voor meer info en data in de agenda

CURSUS MAGISCHE MANIFESTATIE

De cursus Magische Manifestatie is inmiddels een begrip geworden. Tientallen deelnemers hebben de cursus gevolgd en zijn stuk voor stuk aan de slag gegaan met hun nieuw opgedane kennis en ervaringen in het Magisch Manifesteren.

De cursus Magische Manifestatie gaat in op ‘de basics’, het grondwerk om Magisch te leren Manifesteren.

We gaan in 3 lesdagen in groepsverband aan het werk. Er zal veel verteld en gedemonstreerd worden maar we gaan vooral veel DOEN. Zoals:

je eigen intuïtieve, magische vermogens op dieper niveau herkennen en leren gebruiken
je krijgt alle tips & trics over mediumschap in alle vormen
energieën voelen en zien
leren geaard te blijven in je eigen energie, ‘beschermd’ te zijn voor externe prikkels
foto lezen en psychometrie
we gaan op vision quests
gidsen ontmoeten en met ze werken
readings leren geven

Je krijgt huiswerk, doet opdrachten, werkt zowel samen als alleen en je wordt tijdens de les en daarbuiten waar nodig begeleid.

Kosten: €388,- inclusief BTW

Voor dit bedrag krijg je een 3 daagse training waar je de wereld mee kan veroveren (totaal ruim 18 lesuren), een leuke goodie-bag en een ervaring voor het leven.

Kijk voor nieuwe data in de agenda

THE JOURNEY

Tijdens the journey gaan we een muzikale, multidimensionale reis maken naar het diepst van ons wezen, naar de plek waar frequenties van klank en kleur samenkomen, gedragen door het ritme van het hart. De reis die ons brengt naar ongekende oorden, langs onbewandelde wegen, naar plekken waar wij het bestaan niet van kenden. Daar waar wij onze antwoorden zullen vinden, kado’s zullen ontvangen en verbinding maken met de wereld van ongekende mogelijkheden. Waar we kunnen zweven tussen de sterren en vliegen op de rug van een draak. De plek waar alles mogelijk is en meer. Die magische plek in ons waar we kunnen creëren wat we willen en waar wij onze eigen meester zijn.

Deze reis zullen we starten met een persoonlijke intentie want er is een reden dat je deze reis wil maken. Of dat nou vanuit nieuwsgierigheid is of omdat je antwoord wil op een specifieke vraag. Vanuit jouw eigen veilige plek starten we met een inleidende geleide meditatie, gevolgd door een 1,5 uur durende reis met begeleidende instrumenten zoals klankschalen, sjamanen drum en indiaanse fluit om jouw reis nog meer kracht bij te zetten en de verbinding te versterken en verankeren.
Als afsluiting is er de mogelijkheid om onze ervaringen van de reis met elkaar te delen.
Een middag voor als je op zoek bent naar antwoorden, open staat voor wat er op je pad komt of gewoon wil ontspannen en genieten van de klanken om je heen. De muzikale begeleiding nodigt je uit de diepere staten van zijn te ervaren en ontmoetingen te hebben met je hoger zelf, parallelle zelven, krachtdieren en hoog dimensionale begeleiders.

kosten €30,-

 

WOMEN BEFORE YOU

Zusterschap, vrouwencirkels, rode tenten gedoe; ik krijg er eigenlijk altijd de kriebels van. Niet omdat ik er niet in geloof maar omdat ik alleen geloof in de kracht ervan als het op een diepere laag gevoeld kan worden, op een pure rauwe manier, dát is voor mij zusterschap. De vrouwen die je bijstaan bij de meest intense momenten in je leven zoals de geboorte van je kind of een overlijden, de vrouwen die op de barricade staan daar waar jij dat niet kan en de vrouwen die je zijn voorgegaan in jouw lijn, al die moeders en grootmoeders van de vrouwenlijn.
De energie van de vrouwenlijn is het sterkst omdat deze eonen lang ondoorbroken is doorgegeven. Het vormt een lijn met een constante hartslag, één ritme.
Fysiek is het ook nog zo dat jij als eicel al in je moeders buik zat, toen zij nog een embryo was en in oma’s buik zat. De eicellen bij de vrouw ontstaan al in het embryo en worden niet steeds ververst net als bij het mannelijk sperma.
Je kan je voorstellen dat de energie van deze lijn enorm is, in kracht maar ook in zwaarte. Het zijn vrouwen geweest die allemaal 1 voor 1 op hun unieke manier hun leven hebben geleid en gedragen. Onuitgewerkte trauma’s, overtuigingen en fysieke pijnen zijn nog steeds op deze lijn aanwezig en het is aan diegene aan het eind van de lijn om dit te dragen, of niet. Als de laatste in de lijn geen kinderen krijgt, of geen dochter, dan houdt de vrouwenlijn op te bestaan en zal jij als laatste vrouw in die lijn karmisch alles dragen van de lijn ervoor. Zowel in kracht als in zwaarte. De laatste vrouw in de lijn zijn is een groot geschenk! Jij bezit alle kracht van je voorouders zolang je de zwaarte er vanaf kan halen.
In “Women before you” gaan we in 3 uur werken met de energie van deze vrouwenlijn.
We gaan ons verbinden met onze eigen vrouwenlijn en deze reinigen en helen zodat we alle oude stukken kunnen loslaten die niet van ons zijn en kunnen putten uit de intense kracht en wijsheid die aanwezig is.
We doen dit door middel van meditaties, visualisaties en rituelen. We gaan werken met het schilderij Stabat Mater en met de bijbehorende muziek van Geert Huinink.
Het belooft een super krachtige en helende middag te worden met intense verbondenheid en écht zusterschap.

CALL OF THE TREES

Karen: ‘Een half jaar geleden hoorde ik de roep van de bomen en ben me toen meer gaan verbinden met hun energie. Recent hebben we natuurlijk allemaal vanuit het nieuws vernomen dat er massaal bomen worden gekapt. Los van de reden van deze grootschalige bomenkap, is het belangrijk dat we niet in angst of verdriet gaan maar dat we luisteren naar wat de bomen ons te vertellen hebben. Ze laten ons zien dat de tijd is gekomen om ons te verbinden met onze kracht en wijsheid. Daar waar zij omvallen en gekapt worden dienen wij te gaan staan. Wij hebben onszelf lang genoeg klein gehouden, ons verscholen achter onze overtuigingen en angsten maar nu is het echt de tijd om naar ongekende hoogten te rijzen’.

In deze magische module “call of the trees” gaat Karen ons begeleiden in het verbinden met de bomen en werken met hun energie. We gaan kijken wat ze ons nog meer te vertellen hebben en wat hun persoonlijke boodschap aan ieder van ons is. In deze middag gaan wij op zoek naar onze innerlijke boom, we gaan afstemmen op het boomwezen en werken met verschillende soorten bomen. We gaan kijken welke overtuigingen en angsten er nog in de weg zitten om volledig te gaan staan in onze authenticiteit en wijsheid. We zullen deze middag extra kracht bij zetten door af te sluiten met een gezamenlijk ritueel.
De middag begint om half 2 en eindigt om half 5. Prijs €40,-

IN GESPREK MET EMERALD LADY

Door onze krachten op deze avond te bundelen en informatie te reflecteren kunnen we nog meer toegang krijgen tot de energie van Emerald Lady en waar ze voor staat.
Ze heeft een specifieke energie en als je je daartoe aangetrokken voelt dan ligt daar een boodschap in voor jou en tevens voor iedereen die de avond aanwezig is.

Je kan op de avond zelf contact gaan leggen en vragen gaan stellen. Ik zal hierin alles begeleiden en evt vertalen wat de informatie voor jou kan betekenen en op wat voor manier je bepaalde aspecten kan toepassen in je dagelijks leven.

De avond zal bestaan uit, meditaties, visualisaties en gesprekken. De informatie mag (maar hoeft niet) gezamenlijk besproken worden en we creëren een sterke verbinding met het wezen waardoor we altijd toegang hebben tot de energie en de begeleiding.
Emerald Lady spiegelt namelijk al onze stukken en haar energie zal jou ook op die bepaalde punten versterken.

Verder is het goed om de avond zonder verwachting en met een open houding in te gaan en je te laten leiden door wat de energie je brengt.
Het zou wel eens een mooie avond kunnen worden met gelijkgestemden want als Emerald Lady je uitnodigt in haar energie dan gaat dat niet onopgemerkt.
Na de avond krijg je ook een kaart mee van het schilderij wat het makkelijker maakt om later nog eens af te stemmen en wat een mooie herinnering is aan de avond.

REACTIES