CURSUSSEN EN BIJEENKOMSTEN

In de Cursussen gaan we contact maken met de wereld in ons, leren we te werken met energie, te vertrouwen op onze innerlijke stem en meer te leven vanuit ons hart

MAGISCHE MANIFESTATIE

Deze cursus geef ik vanuit het KarMa huis wat ik samen met Mariëlle Diemel heb opgericht.
We gaan in 3 dagdelen van elk 4-5 uur in groepsverband aan het werk.  We gaan leren hoe we op verschillende manieren met energie kunnen werken, intenties zetten en de wetten van bewuste manifestatie toepassen.
En natuurlijk nog veel meer! Zoals:
– je eigen intuïtie, magische vermogens op dieper niveau herkennen en leren gebruiken
– je krijgt alle tips & trics over mediumschap in alle vormen
– energieën voelen en zien
– je gaat intuïtief tekenen o.l.v. Karen
– stenen ‘lezen’ o.l.v. Mariëlle
– fotolezen en psychometrie
– we gaan op vision quests
– gidsen ontmoeten en met ze werken
– readings leren geven
Je krijgt huiswerk, doet opdrachten, werkt zowel samen als alleen en je wordt tijdens de les en daarbuiten als nodig door ons begeleid.
Dit alles vindt plaats in een veilige setting, een prettige sfeer in een prachtige ruimte in Haarlem.

In de agenda vind je de data en prijs van deze cursus

REACTIES

IN GESPREK MET EMERALD LADY

Door onze krachten op deze avond te bundelen en informatie te reflecteren kunnen we nog meer toegang krijgen tot de energie van Emerald Lady en waar ze voor staat.
Ze heeft een specifieke energie en als je je daartoe aangetrokken voelt dan ligt daar een boodschap in voor jou en tevens voor iedereen die de avond aanwezig is.

Je kan op de avond zelf contact gaan leggen en vragen gaan stellen. Ik zal hierin alles begeleiden en evt vertalen wat de informatie voor jou kan betekenen en op wat voor manier je bepaalde aspecten kan toepassen in je dagelijks leven.

De avond zal bestaan uit, meditaties, visualisaties en gesprekken. De informatie mag (maar hoeft niet) gezamenlijk besproken worden en we creëren een sterke verbinding met het wezen waardoor we altijd toegang hebben tot de energie en de begeleiding.
Emerald Lady spiegelt namelijk al onze stukken en haar energie zal jou ook op die bepaalde punten versterken.

Verder is het goed om de avond zonder verwachting en met een open houding in te gaan en je te laten leiden door wat de energie je brengt.
Het zou wel eens een mooie avond kunnen worden met gelijkgestemden want als Emerald Lady je uitnodigt in haar energie dan gaat dat niet onopgemerkt.
Na de avond krijg je ook een kaart mee van het schilderij wat het makkelijker maakt om later nog eens af te stemmen en wat een mooie herinnering is aan de avond.