Zusterschap, vrouwencirkels, rode tenten gedoe; ik krijg er eigenlijk altijd de kriebels van. Niet omdat ik er niet in geloof maar omdat ik alleen geloof in de kracht ervan als het op een diepere laag gevoeld kan worden, op een pure rauwe manier, dát is voor mij zusterschap. De vrouwen die je bijstaan bij de meest intense momenten in je leven zoals de geboorte van je kind of een overlijden, de vrouwen die op de barricade staan daar waar jij dat niet kan en de vrouwen die je zijn voorgegaan in jouw lijn, al die moeders en grootmoeders van de vrouwenlijn.
De energie van de vrouwenlijn is het sterkst omdat deze eonen lang ondoorbroken is doorgegeven. Het vormt een lijn met een constante hartslag, één ritme.
Fysiek is het ook nog zo dat jij als eicel al in de buik van je moeder zat, toen zij nog een embryo was en in oma’s buik zat. De eicellen bij de vrouw ontstaan al in het embryo en worden niet steeds ververst net als bij het mannelijk sperma.
Je kan je voorstellen dat de energie van deze lijn enorm is, in kracht maar ook in zwaarte. Het zijn vrouwen geweest die allemaal 1 voor 1 op hun unieke manier hun leven hebben geleid en gedragen. Onuitgewerkte trauma’s, overtuigingen en fysieke pijnen zijn nog steeds op deze lijn aanwezig en het is aan diegene aan het eind van de lijn om dit te dragen, of niet. Als de laatste in de lijn geen kinderen krijgt, of zonen, dan houdt de vrouwenlijn op te bestaan en zal jij als laatste vrouw in die lijn karmisch alles dragen van de lijn ervoor. Zowel in kracht als in zwaarte. De laatste vrouw in de lijn zijn is een groot geschenk! Jij bezit alle kracht van je voorouders zolang je de zwaarte er vanaf kan halen en daar ga ik je bij helpen.

In “Women before you” gaan we in 3 uur werken met de energie van deze vrouwenlijn.
We gaan ons verbinden met onze eigen vrouwenlijn en deze reinigen en helen zodat we alle oude stukken kunnen loslaten die niet van ons zijn en kunnen putten uit de intense kracht en wijsheid die aanwezig is.
We doen dit door middel van meditaties, visualisaties en rituelen. We gaan werken met het schilderij Stabat Mater en met de bijbehorende muziek van Geert Huinink.
Het belooft een super krachtige en helende middag te worden met intense verbondenheid en écht zusterschap.
De eerste middag wordt gehouden op donderdag 27 juni van 13:30u tot 16:30u.
Deelname bedraagt €40,- en is pas definitief na bevestiging van Karen.

Recommend
Share
Tagged in