Tijdens “the Journey” gaan we een muzikale multidimensionale reis maken naar het diepst van ons wezen, naar de plek waar frequenties van klank en kleur samenkomen gedragen door het ritme van het hart. De reis die ons brengt naar ongekende oorden, langs onbewandelde wegen naar plekken waar wij het bestaan niet van kende. Daar waar wij onze antwoorden zullen vinden, cadeaus zullen ontvangen en verbinding maken met de wereld van ongekende mogelijkheden. Waar we kunnen zweven tussen de sterren en vliegen op de rug van een draak. De plek waar alles mogelijk is en meer. Die magische plek in ons waar we kunnen creëren wat we willen en waar wij onze eigen meester zijn.

Deze reis zullen we starten met een gezamenlijk thema van dat moment en een persoonlijke intentie. Er is een reden dat je deze reis wil maken, of dat nou vanuit nieuwsgierigheid is of omdat je antwoord wil op een specifieke vraag. Vanuit jou eigen veilige plek starten we met een geleide meditatie, gevolgd door een 1,5 uur durende reis waarin Karen je zal begeleiden met instrumenten zoals klankschalen, drum, zang en indiaanse fluit om jou reis nog meer kracht bij te zetten en de verbinding te versterken en verankeren.
Als afsluiting is er de mogelijkheid om onze ervaringen van de reis met elkaar te delen.
Een middag voor als je op zoek bent naar antwoorden, open staat voor wat er op je pad komt of gewoon wil ontspannen en genieten van de klanken om je heen. De muzikale begeleiding nodigt je uit de diepere staten van zijn te ervaren en ontmoetingen te hebben met je hoger zelf, parallelle zelven, krachtdieren en hoog dimensionale wezens.

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je contact opnemen met
Karen: ‪info@reflectionofasoul.com‬
06 11 34 24 36‬

De datum is ‪1 juni‬, de deur gaat ‪om 19:00‬ open, we starten ‪om 19:30‬ en de avond eindigt ‪om 21:30.
Uiteraard is er na afloop tijd om na te praten en te winkelen in de KarMa winkel!

Deelname bedraagt €30,- en is pas definitief na bevestiging van Karen.

Recommend
Share
Tagged in