Op 13 november zal Karen Scheffers een interactieve lezing geven in het kerkje Op Hodenpijl in Schipluiden, waar in de maand november ook een aantal van haar schilderijen te bewonderen zijn.
Karen Scheffers (reflection of a soul)is kunstenaar, energiewerker en coach. De schilderijen die zij creëert fungeren als multidimensionale poorten en als reflecties voor de ziel. In haar praktijk werkt Karen individueel in 1 op 1 sessies en met grotere groepen. De schilderijen worden dan ingezet als manier om inzicht te krijgen, opnieuw te verbinden en los te laten. Waardoor er helderheid, bewustwording en heling kan ontstaan. Het is een manier om uit het hoofd te gaan en te leren vertrouwen op je gevoel.

“In de opstelling met de schilderijen van Karen heb ik voor mezelf een hele diepe laag kunnen bereiken. Het was een hele magische en intense ervaring waarbij Karen je ten opzichte van het schilderij zo weet te plaatsen dat het letterlijk je kern raakt. Door middel van vragen en kundige energetische begeleiding van Karen lukte het om een voor mij onbekende blokkade op te ruimen”.

Op deze avond zal Karen wat vertellen over hoe haar schilderijen tot stand komen en hoe ze zich daarbij laat leiden door haar intuitie en de synchroniciteit. Door middel van een 1 op 1 opstelling met specifieke schilderijen kun je ervaren wat het met je doet om op diepere lagen geraakt te worden zonder dat je daarbij je fysieke ogen gebruikt. We zullen zowel individueel als met de groep de diepere verbinding met de schilderijen gaan ervaren.

13 nov 20:00 tot 22:00, Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20/22, 2636 AX Schipluiden (bij Delft)
Kosten €16,50 incl drankje.

Recommend
Share
Tagged in