KUNST

Mijn schilderijen ontstaan door de synchroniciteit die zich ontvouwt tijdens het schilderen en de reis naar binnen die mij laat zien, wie en wat er op het doek wil verschijnen. Alleen vanuit die stroming kan ik mijn penseel het werk laten doen.

INSPIRATIE

Er gaan weinig dagen voorbij dat ik geen penseel in mijn handen heb.
Als ik schilder sta ik dicht bij mijn hart en in verbinding met mijn innerlijke bron. Vanuit die plek maak ik contact met de wezens in en om mij heen, die mij ieder op hun eigen manier, kennis laat maken met hun wereld. Ik voel daarbij hun frequentie, die voor ieder wezen heel specifiek is. Die frequentie zet ik om in een gezicht, kleur en symbolen. Daarin laat ik mij volledig leiden door de energie van degene die geschilderd wil worden en de synchroniciteit die daardoor op mijn pad komt.
Ik heb een sterke verbinding met de Elfen en zie hen ook als mijn grootste begeleiders in dit leven. Zij zijn voor mij een grote inspiratie bron, als ik hen mag schilderen voel en weet ik dat ik “thuis” ben.
In deze tijd is het heel belangrijk dat we ons mogen herinneren wie we in essentie zijn en wie de wezens om ons heen zijn, die de diepste lagen in ons reflecteren en voor ons klaar staan om ons te leiden op ons aardse pad.

 

STARSEED PORTRET

Vele mensen op aarde hebben een verbinding met de sterren en het universum en beschouwen het op een of andere manier als hun thuis. Hun ziel is verbonden met een of meerdere planeten. De meest bekende planeten of sterrenstelsels waar je misschien al van gehoord hebt zijn  de Pleiaden, Sirius, Orion, Andromeda of Arcturus. Naast deze bekende zijn en natuurlijk nog veel meer onbekendere planeten. Sterrenzaden (Starseeds) voelen zich niet helemaal op hun plek hier op aarde en daarnaast voelen ze een sterke drang om de mensheid op aarde verder te helpen in het collectieve proces en weten ze ergens onbewust dat ze een grote missie hebben. Het zijn hoog ontwikkelde zielen in een aards lichaam. Om hun sterrenstof en krachten volledig te kunnen inzetten hier op aarde zullen ze ook de verbinding aan moeten gaan met hun lichaam en met de aarde als tijdelijke woonplaats.

In de kosmos wordt de aarde gezien als de planeet met de hoogste dichtheid en daardoor een plek met grote uitdagingen. Vele sterren rassen vinden het door die dichtheid lastig om echt op de aarde te “landen”. Het aardse leven is voor hun vaak een grote uitdaging.

Het Starseeds portret laat een vertaling zien van het wezen dat verbonden is aan jouw sterrenras.
Het is jouw multidimensionale deel, jouw hogere zelf

Het Portret wordt gecreëerd met aquarel en bladmetaal op papier van 30-20 cm
Het wordt geleverd in een witte houten lijst van 20-30 cm

De informatie die je erbij krijgt via een ingesproken bericht.

De naam van het wezen
De sterrenafkomst
Het element waarmee het verbonden is.
De verbinding met het aardse en jouw uitdagingen en talenten

Het gaat erom dat je zelf voelt wat het beeld je te brengen heeft zodat je je op jouw manier gaat verbinden met je sterrenras

BESCHILDERDE DRUM

Een beschilderde drum met jouw krachtdier en geometrie, geheel afgestemd op jouw energie. Een unieke manier om jouw drum een eigen look te geven.
Ik maak ze op afstand en verbindt me met jou energie en het krachtdier wat zich aan mij laat zien. In een korte gesproken opname zal ik vertellen wat de informatie is die ik van jou en het dier krijg en hoe je met je krachtdier kan gaan werken.We hebben allemaal meerder krachtdieren die in ons leven voorbij komen. Van deze dieren zijn er een aantal die dichter bij jou staan en waar je intensiever mee werkt. Er zijn ook dieren die verbonden zijn met een bepaalde situatie in je leven of die juist nu belangrijk zijn omdat ze informatie voor je hebben.

Drum beschildering bestellen

GALERIJ