ENERGIEWERK

We leven in een tijd van grote veranderingen en transformaties. Voor veel mensen is dit voelbaar. De keuzes die we maken bepalen welke nieuwe wereld er gloort aan de horizon. Alles wat niet meer werkt in en om ons heen wil gezien en getransformeerd worden. We zijn hier immers gekomen om onze unieke bijdrage aan de wereld te leven en onszelf te bevrijden van angst zodat we in onze kracht komen te staan.

COACHING EN READING SESSIE

In deze sessie gaan we samen in gesprek over wat er op dit moment bij jou speelt of wat de uitdagingen zijn waar je tegenaan loopt. Ik zal ook met je delen wat de dingen zijn die ik oppik in jouw energieveld en dat ik om jou heen zie en voel. Ik ga je helpen om helder te krijgen waar de blokkades liggen en wat de overtuigingen zijn die hiermee verbonden zijn.
Mijn kwaliteit is om hierbij vrij snel tot de kern door te dringen en vervolgens de zaken bij de basis aan te pakken. Hierbij kan ik soms erg direct en confronterend zijn. Ik reik je praktische tools aan hoe je oude overtuigingen kan transformeren, los kan laten en leer je hoe je meer vanuit je gevoel kan leven door te luisteren naar je hart.

FIX YOU GRID SESSIE

Het “FIX YOU’ grid is door mij zelf ontworpen om op diepere lagen te gaan doorvoelen wat er in jouw leven speelt. Het is een grote plattegrond met daarop een geometrisch figuur, het FIX YOU teken. Als je op dit veld gaat staan met een bepaalde intentie of vraag, zal het je feilloos sturen in de richting die voor jou belangrijk is of waar de antwoorden liggen. Zie het als een soort speelveld, je kiest zelf waar je wil gaan staan en kan alles op je eigen gevoel doen. Elk punt of vlak op het veld draagt verschillende energie en informatie in zich. Ik begeleid je hierbij om steeds verder de diepte in te gaan. Het veld geeft je helderheid, antwoorden en laat je vooral heel veel voelen en loslaten op diepere lagen. Ons lichaam heeft een eigen geheugen en vroegere ervaringen en trauma’s liggen diep opgeslagen in ons lijf. Door ons lichaam in te zetten gaan we voorbij ons denken en hoeven we alleen maar te voelen wat er gebeurd zodat we ons lichaam opnieuw kunnen programmeren.

TARIEVEN

Tot 24 uur van tevoren kunnen afspraken kostenloos worden afgezegd.
anders wordt 50% van de consultprijs in rekening gebracht

coaching en reading sessie
80 / 60 min.
  • In het moment zelf wordt gekeken naar wat het best voor jou werkt.
Afspraak
Fix you grid sessie
120 / 90 min
  • fysiek werken met het Fix You grid
Bestellen
Reading op afstand
35 / 10 min
  • Reading van jou energie via een ingesproken opname
Bestellen