OPLEIDING, CURSUSSEN EN MODULES

In de opleidingen gaan we contact maken met de wereld in ons, leren we te werken met energie, te vertrouwen op onze innerlijke stem en meer te leven vanuit ons hart

CURSUS INTUITIEVE ONTWIKKELING

Alles wat wij waarnemen om ons heen bestaat uit energie, van de zichtbare vormen tot de subtielere waarneembare energievormen. Als we kunnen afstemmen op de meer subtielere lagen in en om ons heen, komen we meer in verbinding met onze ziel, hogere zelf en alle energieen die op de onderlaag liggen.In deze lagen bevindt zich ook ideeen, inspiratie en collectieve informatie.

Door meer te verbinden met deze onzichtbare lagen komen we in contact met de hoogste waarheid, de ware essentie van onszelf en alles wat leeft. Dit is vaak anders als wat de vorm en buitenwereld laat zien.

We gaan in 3 lesdagen in groepsverband aan het werk. Er zal veel verteld en gedemonstreerd worden maar we gaan vooral veel doen. We gaan intenties leren zetten, werken met rituelen om de intenties extra kracht bij te zetten en de wetten van bewuste manifestatie leren toepassen.

En natuurlijk nog veel meer! Zoals:

  • Het verschil leren voelen tussen je hart en je hoofd
  • je eigen intuïtieve, magische vermogens op dieper niveau herkennen en leren gebruiken
  • je krijgt alle tips & trics over mediumschap in alle vormen
  • energieën voelen & zien
  • leren geaard te blijven in je eigen energie, ‘beschermd’ te zijn voor externe prikkels
  • contact leggen met krachtdieren, gidsen en spirit helpers
  • foto lezen en psychometrie
  • readings leren geven

Je krijgt huiswerk, doet opdrachten, werkt zowel samen als alleen en je wordt tijdens de les en daarbuiten waar nodig begeleid.

De totale kosten per persoon bedragen €390,-
Voor dit bedrag krijg je een 3 daagse training (totaal ruim 21 lesuren).

Voor Iedereen die;
* affiniteit heeft, en meer wil doen met magie, intuïtieve ontwikkeling, energetisch werk, mediumschap, leven volgens de wetten van aantrekkingskracht en manifestatie.
*Energieen wil leren voelen
*over een gezonde dosis zelfkennis en zelfreflectie beschikt
* bereid is om al doende te leren
* van gezelligheid houdt maar ook serieus kan (samen)werken

 

 

Ga naar agenda voor cursusdata

THE JOURNEY

Tijdens the journey gaan we een muzikale, multidimensionale reis maken naar het diepst van ons wezen, naar de plek waar frequenties van klank en kleur samenkomen, gedragen door het ritme van het hart. De reis die ons brengt naar ongekende oorden, langs onbewandelde wegen, naar plekken waar wij het bestaan niet van kenden. Daar waar wij onze antwoorden zullen vinden, cadeau’s zullen ontvangen en verbinding maken met de wereld van ongekende mogelijkheden. Waar we kunnen zweven tussen de sterren en vliegen op de rug van een draak. De plek waar alles mogelijk is en meer. Die magische plek in ons waar we kunnen creëren wat we willen en waar wij onze eigen meester zijn.

Deze reis zullen we starten met een persoonlijke intentie want er is een reden dat je deze reis wil maken. Of dat nou vanuit nieuwsgierigheid is of omdat je antwoord wil op een specifieke vraag. Vanuit jouw eigen veilige plek starten we met een inleidende geleide meditatie, gevolgd door een 1,5 uur durende reis met begeleidende instrumenten zoals klankschalen, sjamanen drum en indiaanse fluit om jouw reis nog meer kracht bij te zetten en de verbinding te versterken en verankeren.
Als afsluiting is er de mogelijkheid om onze ervaringen van de reis met elkaar te delen.
Een middag voor als je op zoek bent naar antwoorden, open staat voor wat er op je pad komt of gewoon wil ontspannen en genieten van de klanken om je heen. De muzikale begeleiding nodigt je uit de diepere staten van zijn te ervaren en ontmoetingen te hebben met je hoger zelf, parallelle zelven, krachtdieren en hoog dimensionale begeleiders.

Ga naar agenda voor data

 

RITE VAN DE BAARMOEDER

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee… Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening… een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

Er bestaat een lijn van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van lijden. Deze vrouwenlijn wil ons aan het volgende herinneren: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13th Rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze Rite van de Munay-Ki staat los van de andere 9 Munay-Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden.

Water speelt een belangrijke rol in deze ceremonie. We hebben ons gevormd in water. Wij mensen bestaan voor 80 % uit water. De aarde bestaat voor een groot deel uit water.

Als je zelf de Rite hebt ontvangen mag je deze ook weer doorgeven.

Ik heb zelf de rite ontvangen van Ursula Aerts die de rite tijdens haar leven heeft overgedragen aan honderden vrouwen.

Ga naar agenda voor data