AGENDA

Aankomende cursussen, ceremonies en exposities

Rite van de baarmoeder

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee… Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.
De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening… een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.
Er bestaat een lijn van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van lijden. Deze vrouwenlijn wil ons aan het volgende herinneren: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”
Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13th Rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze Rite van de Munay-Ki staat los van de andere 9 Munay-Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden.

Water speelt een belangrijke rol in deze ceremonie. We hebben ons gevormd in water. Wij mensen bestaan voor 80 % uit water. De aarde bestaat voor een groot deel uit water.
Als je zelf de Rite hebt ontvangen mag je deze ook weer doorgeven.

Ik heb zelf de rite ontvangen van Ursula Aerts die de rite tijdens haar leven heeft overgedragen aan honderden vrouwen.

De Rite wordt in 1 middag doorgegeven.
Data in 2023 waarop een Rite is gepland:

15 januari
19 Februari
19 Maart
23 April
4 Juni

tijd: 13u-16:30u

Lokatie: Fort Vreeswijk 2, Nieuwegein

Kosten: €55,-

Drie daagse cursus Intuitieve ontwikkeling

Alles wat wij waarnemen om ons heen bestaat uit energie, van de zichtbare vormen tot de subtielere waarneembare energievormen. Als we kunnen afstemmen op de meer subtielere lagen in en om ons heen, komen we meer in verbinding met onze ziel, hogere zelf en alle energieen die op de onderlaag liggen.In deze lagen bevindt zich ook ideeen, inspiratie en collectieve informatie.

Door meer te verbinden met deze onzichtbare lagen komen we in contact met de hoogste waarheid, de ware essentie van onszelf en alles wat leeft. Dit is vaak anders als wat de vorm en buitenwereld laat zien.

Wat houdt het in?
We gaan in 3 lesdagen in groepsverband aan het werk. Er zal veel verteld en gedemonstreerd worden maar we gaan vooral veel doen. We gaan intenties leren zetten, werken met rituelen om de intenties extra kracht bij te zetten en de wetten van bewuste manifestatie leren toepassen.

En natuurlijk nog veel meer! Zoals:

Het verschil leren voelen tussen je hart en je hoofd
je eigen intuïtieve, magische vermogens op dieper niveau herkennen en leren gebruiken
je krijgt alle tips & trics over mediumschap in alle vormen
energieën voelen & zien
leren geaard te blijven in je eigen energie, ‘beschermd’ te zijn voor externe prikkels
contact leggen met krachtdieren, gidsen en spirit helpers
foto lezen en psychometrie
readings leren geven
Je krijgt huiswerk, doet opdrachten, werkt zowel samen als alleen en je wordt tijdens de les en daarbuiten waar nodig begeleid.

Deze cursus is voor iedereen die;
* affiniteit heeft, en meer wil doen met magie, intuïtieve ontwikkeling, energetisch werk, mediumschap, leven volgens de wetten van aantrekkingskracht en manifestatie.
*Energieen wil leren voelen
*over een gezonde dosis zelfkennis en zelfreflectie beschikt
* bereid is om al doende te leren
* van gezelligheid houdt maar ook serieus kan (samen)werken

Het is een driedaagse cursus. De data voor de eerste cursus in 2023 zijn:

maandag 30 Januari
maandag 6 Februari
maandag 13 Februari

Tijd: 10:00u tot 16:30u

Adres: Fort Freeswijk 2 Nieuwegein

De totale kosten per persoon bedragen €390,-
Voor dit bedrag krijg je een 3 daagse training (totaal ruim 21 lesuren).

Drumcirkel Zandvoort aan zee

Een traditionele volle maan drumceremonie op het strand van Zandvoort. We maken gebruik van de kracht van de maan en het vuur om ons te verbinden met Spirits en onze intenties te bekrachtigen.
We starten om 19:30 en drummen uiterlijk tot rond 20:45. Andere instrumenten (ratels, fluiten, etc.) ook natuurlijk welkom! We vragen voor de spirits iets in de vorm van een offer (b.v.: salie, kruiden, etc.) mee te nemen en het staat vrij om iets voor de organisatie mee te nemen. Voor toegang vragen we geen vaste financiële bijdrage.
Zie voor het script van de ceremonie de website: https://dcz.soul22.nl/script/.
Zie voor belangrijk nieuws voor de eerstvolgende ceremonie de pagina: https://dcz.soul22.nl/updates-volgende-ceremonie/.
Opgeven is niet noodzakelijk en deelname is gratis. De ceremonie wordt gefaciliteerd door Karen Scheffers en Vincent Nijman.

Aankomende Drumcirkels

5 Februari
7 Maart